Cautare

799 de rezultate pentru "benat cod cu naut" (8.06 secunde)
Lygia Alexandrescu a precizat ca dieta MIND are 15 componente alimentare cu impact asupra creierului - 10 categorii de alimente benefice si 5 nocive.
Nu poate fi mancata carnea provenind de la reptile si nici fructele de mare cu cochilie: ... In schimb, pestii cu solzi si aripioare sunt admisi.
- Optam pentru un pahar cu iaurt de baut fermentat natural in care amestecam fibre pentru tranzit digestiv (psillium, tarate, seminte de in) si o lingurita de miere de albine.
Aici este vorba despre analiza compozitiei corporale, care se realizeaza cu ajutorul unui cantar medical. ... carne slaba, oua, iaurt, branza, peste, soia, nuci, fasole boabe, linte, naut. ... Tipul de metabolism are legatura cu constitutia fizica pe care o ai, adica tipul somatic.
Cura de slabire garantata de Mihaela Bilic, slabesti pana de Craciun Doamna doctor Mihaela Bilic a postat, pe pagina ei de Facebook, o dieta de slabire cu rezultate garantate pentru toata lumea.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
El a precizat ca spera ca pana in toamna sa fie gata un proiect de Cod electoral care sa fie supus dezbaterii publice si adoptarii in Parlament.
58/2005, ce prevede amanarea pana la 1 septembrie 2006 a intrarii in vigoare a noului Cod Penal. ... Ordonanta de urgenta prevede prerogarea termenului de intrare in vigoare de la 29 iunie 2005 la 1 septembrie 2006, atat pentru noul Cod Penal, cat si pentru Legea nr.
Ideea unui CNC restrans i-a provocat senatorului PNL o replica in stilu-i caracteristic, Hasotti fiind de parere ca nu grija pentru o rezolvare mai rapida a problemelor din cadrul Aliantei ar fi stat la baza propunerii lui Boc, ci o cu totul alta chestiune:
O initiativa privind adoptarea unui cod al constructiilor prevede ca locuintele amplasate in zonele inundabile ale raurilor si in zonele de protectie sa fie demolate.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat vineri, dupa reuniunea departamentelor partidului, ca i-a cerut vicepresedintelui Cristian Diaconescu elaborarea unui cod de conduita si moralitate la care sa se angajeze eventualii ministri ai PSD.
Deputatul PNL Horea Uioreanu, membru al Comisiei de Cod Electoral, a acuzat joi PDL ca a pus "frane" la trasarea colegiilor uninominale, spunand ca reprezentatii acestui partid au fost prezenti "mai mult in presa" decat la lucrarile comisiei,. ... "Comisia a lucrat cu toate franele PDL.
Noul Cod Civil, aprobat miercuri de Guvern, va intra in vigoare intr-un an si jumatate - doi, a declarat ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, precizand ca acest lucru depinde si de Parlament, care are posibilitatea de a adopta mai repede proiectul.
Membrii subcomisiei parlamentare de Cod Civil au cerut detalii suplimentare privind oportunitatea introducerii prestatiei compensatorii a unei persoane fata de fostul sot, majoritatea lor considerand ca aceasta ar face din casatorie o afacere.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu membrii Coalitiei "Opriti Codurile", ca este "inadmisibila" reducerea pedepselor pentru faptele de coruptie, prevazuta in proiectul noului Cod penal, aflat in dezbaterea Parlamentului.
Guvernul a adoptat noul Cod al muncii si l-a trimis la Parlament pentru angajarea raspunderii. ... De altfel, la finalul discutiilor de vineri, premierul Emil Boc a anuntat ca este dispus sa accepte eventuale modificari venite din partea sindicatelor la proiectul Codului muncii daca acestea vin cu argumente rationale.
‘S-ar putea, macar in ceasul al treisprezecelea, sa se fi deslusit cateva constiinte din aceasta majoritate, in buna masura de stransura, si oamenii, in contact cu cetatenii la ei in colegii, daca mai au aceste contacte deschise si nu le-au interzis si pe acelea, sa voteze totusi motiunea, sa nu duca lucrurile atat de departe incat sa voteze un Cod al muncii care e impotriva dorintelor si obiectivelor tuturor organizatiilor sindicale si patronale, cu o singura exceptie, organizatia patronala a Cotrocenilor‘, a declarat Duvaz.
"Intrarea in vigoare a noului Cod al muncii a concurat sarbatoarea de 1 Mai", pe care o puteti citi in continuare.
"Din declaratiile pe care le-a facut Crin Antonescu aseara (joi — n.r.), in care spunea ca nu am facut USL-ul ca sa ii punem camasa lui Remus Cernea, mi-am dat seama ca acesta a fost singurul lucru pe care l-a retinut Antonescu din prevederile noului Cod de Conduita al parlamentarilor.
Nici un Guvern si nici un sindicat nu au creat pana acum locuri de munca, spun reprezentantii angajatorilor.Drept urmare, sindicatele n-ar trebui sa cracneasca in fata patronatelor, ba mai mult deat atat, sa fie de acord cu orice ar cere patronii.
google-analytics.com